• meel

    Al ons tarwemeel en speltmeel wordt molensteen gemalen. Het meel kopen wij direct bij de molen.
    Dit betekent versgemalen en dat komt de bak-
    eigenschappen ten goede.

  • sojameel

    Sojameel is van nature koolhydraatarm en komt daarom veel voor in koolhydraatarme recepten. Dit product is van nature glutenvrij. dehalm biologische sojameel
    is verkrijgbaar in 500 gram ℮ verpakking.
  • speltbloem

    Speltgraan komt steeds meer in de belangstelling bij de biologische landbouw. Het is hiervoor zeer geschikt, omdat het niet goed tegen het gebruik van kunstmest kan en beter bestand is tegen ziekten. Speltmeel heeft uitstekende bakkwaliteiten, door het hoge glutengehalte is het zeer geschikt voor het bakken van brood.
    Ons speltmeel is molensteen gemalen.
    Het malen met molenstenen gebeurt bij lage temperaturen, wat de kwaliteit van het meel ten goede komt.

    Wij hebben zowel volkoren speltmeel en speltbloem in ons assortiment.
    Speltbloem is met name geschikt voor het bakken van luxe broodjes, koek en gebak.
    Ook geschikt voor het binden van soepen en sauzen.
    dehalm biologische speltbloem is verkrijgbaar in 1000 gram ℮ verpakking.
  • speltmeel volkoren

    Speltgraan komt steeds meer in de belangstelling bij de biologische landbouw. Het is hiervoor zeer geschikt, omdat het niet goed tegen het gebruik van kunstmest kan en beter bestand is tegen ziekten. Speltmeel heeft uitstekende bakkwaliteiten, door het hoge glutengehalte is het zeer geschikt voor het bakken van brood.
    Ons speltmeel is molensteen gemalen.
    Het malen met molenstenen gebeurt bij lage temperaturen, wat de kwaliteit van het meel ten goede komt.

    Wij hebben zowel volkoren speltmeel en speltbloem in ons assortiment.
    Volkoren speltmeel is met name geschikt voor het bakken van brood.
    dehalm biologische speltmeel volkoren is verkrijgbaar in
    1000 gram ℮ verpakking.
  • tarwebloem

    De Halm tarwemeel is molensteen gemalen. Het malen gebeurt bij lage temperaturen, wat de kwaliteit van het meel ten goede komt. Zo blijven de
    goede eigenschappen van onder andere tarwekiemen behouden.

    Wij hebben zowel volkoren tarwemeel, tarwebloem en zelfrijzend bakmeel in het assortiment. Tarwebloem is voral geschikt voor het bakken van luxe broodjes, koek en gebak. Verder natuurlijk het binden van soepen en sauzen.
    dehalm biologische tarwe-
    bloem is verkrijgbaar in
    1000 gram ℮ verpakking.
  • tarwemeel volkoren

    De Halm tarwemeel is molensteen gemalen. Het malen gebeurt bij lage temperaturen, wat de kwaliteit van het meel ten goede komt. Zo blijven de
    goede eigenschappen van onder andere tarwekiemen behouden.

    Wij hebben zowel volkoren tarwemeel, tarwebloem en zelfrijzend bakmeel in het assortiment. Volkoren tarwemeel is met name geschikt voor het bakken van brood.
    dehalm biologische tarwemeel volkoren is verkrijgbaar in
    1000 gram ℮ verpakking.
  • zelfrijzend bakmeel

    De Halm tarwemeel is molensteen gemalen. Het malen gebeurt bij lage temperaturen, wat de kwaliteit van het meel ten goede komt. Zo blijven de
    goede eigenschappen van onder andere tarwekiemen behouden.

    Wij hebben zowel tarwemeel, tarwebloem en zelfrijzend bakmeel in het assortiment. Zelfrijzend bakmeel is perfect geschikt voor allerlei soorten gebak, cake, kruidkoek, oliebollen, pannenkoeken en wafels.
    dehalm biologische zelfrijzend bakmeel volkoren is verkrijg-
    baar in 1000 gram ℮ verpakking.
beleef bio